miercuri, 20 mai 2009

Ziua de 16-17 mai

De ziua mea de nastere am fost impreuna cu cativa dintre colegii de clasa intr-o excursie. Locatia pentru aceasta excursie a fost Valea Visagului. Pentru a ajunge la aceasta locatie trebuia sa trecem prin Valea Draganului. Aceasta zona este in judetul Cluj. Este o zona muntoasa foarte frumoasa si este foarte bine daca vrei sa te relaxezi cateva zile sa mergi intr-o asemenea excursie.
In aceasta excursie de 2 zile am incercat sa uit ca voi da BAC-ul asa ca m-am relaxat foarte bine. In poza este un baraj frumos dar chiar cand am pornit inspre acest baraj a inceput sa se innoreze asa ca nu am prins chiar o vreme frumoasa dar dupa cateva ore s-a inseninat asa ca am mers si a doua zi la baraj dar de aceasta data a fost chiar pana langa e si este foarte mare.
Daca vrei sa uiti de toate cateva zile poti sa alegi si tu aceasta zona frumoasa si nu vei regreta ca ai ales sa-ti petreci cateva zile la Valea Visagului.
In concluzie am fost in Valea Visagului si cred ca o sa mai merg ca ii frumos acolo, ferit de telefon deoarece nu ai semnal ii cel mai frumos loc in care poti sa stai si sa nu fii deranjat de nimic.

Niciun comentariu: