miercuri, 8 octombrie 2008

DVD-RW LG GH22

Comparativ cu anterioare rewriters cu DVD-ul 20x de scriere / citire de viteză, în scris, timp, a scăzut de la 4 minute si 38 secunde la 4 minute şi 18 de secunde.
În plus, utilizatorii pot de asemenea beneficia de un nou adăugat funcţiei ", a tăcut joacă."
Atunci când utilizatorii nu au nevoie de astfel de viteza de citire mai mare, cum ar fi mass-media în timpul redării, el / ea poate citi mai mic de viteză şi de zgomot supărător va fi redusă în mod semnificativ.
GH22 nu numai utilizatorii cu oferta cea mai avansată tehnologie cu cea mai rapidă DVD + / - viteza de scriere, dar este, de asemenea, "user-friendly" lăsat utilizatorii de control de viteză pentru a citi mai liniştit şi mai plăcut de lucru de viaţă.
Sursa: http://my.hardwarezone.com

Pretul unui DVD-RW LG GH22PS20 este cuprins intre 65 si 85 Ron si poate fi comandat si online si il primeste la 2 zile dupa comanda, costul transportului fiind de 37 lei. Garantia fiind de 24 luni. Punand in comparatie cu alte preturi mai sunt cateva firme care au dvd-rw cum ar fi:
Samsung SH-S202H care ajung chiar si la pretul de: 102 Ron. In concluzie daca as avea nevoie de un DVD-RW as alege DVD-RW LG GH22 deoarece si pretul este unul bun si viteza de scrie este mare.

Niciun comentariu: