miercuri, 24 septembrie 2008

Strada in reparatii

In 04.06.2008 a inceput reabilitarea retelei de canalizare pe strada Menumorut, dar nu se stie cand se va finaliza aceasta lucrare deja inceputa.
Mergand in fiecare zi pe aceasta strada de la scoala acasa am observat cum se lucreaza in acest domeniu. Daca domnul Tariceanu zicea intr-un intreviu in urma cu ceva vreme despre cum lucreaza cei care se ocupa de drumuri am observat ca aceleasi viteze de lucru le au si cei care se ocupa de reabilitarea retelei de canalizare de pe strada Menumorut. Acesti oameni au patru trepte in care merg cand lucreaza si sunt urmatoarele: incet, incetisor, pe loc sau deloc. Parca echipa care lucreaza pe aceasta strada au mai multi ingineri decat muncitori. Cei mai multi dintre cei care se ocupa de reabilitarea canalizarii pe aceasta strada stau in loc sa lucreze cred ca de aceea nu s-a pus si data finalizarii lucrarii pe tablita. Deoarece pe aceasta strada se afla si Colegiul Tehnic "Constantin Brancusi" cred ca au avut un program special de lucru deoarece in timpul examenelor care s-au dat nu au lucrat deloc crezand ca ii deranjeza pe cei de la bac.
Privind imaginile din dreapta o sa va dati seama cat de repede o sa se termine aceasta reabilitare de canalizare pe aceasta strada.
Daca o sa lucreze tot asa cred ca data finalizarii acestei lucrari o sa fie dupa un an de la data inceperi adica in 04.06.2009.

Fotografiile au fost facute de Sibinescu Vlad si Kristof Stefan

Niciun comentariu: