luni, 7 ianuarie 2008

O zi frumoasa din vacanta

Intr-o zi din vacanta mai precis vineri in data de 4 I 2008 ne-am hotarat ca impreuna cu inca cativa prieteni sa mergem la Arieseni la sanie si ski.Vineri am programat totul pentru ca sambata sa putem sa mergem .
Sambata dimineata la ora 7:00 am pornit din Oradea spre Arieseni. In drum spre judetul Alba ne-am mai oprit in beius sa ne mai luam de mancare ceva.
Am ajuns la Arieseni pe la ora 9:10. Un prieten a plecat sa-si inchirieze ski-uri si dupa aceea am plecat sa ne dam cu saniuta. Cand am ajuns in varful dealului pe care trebuia sa ne dam cu sania nu au fost asa multi la sanius. Am inceput sa ne dam cu sania dar la unii dintre care au venit cu noi le-a fost frica sa se dea dar pana la urma au vazut ca este foarte frumos si au incercat si ei si le-au placut dupa aceea. Eram sa lovesc un copil din neatentia lui dar in ultima faza l-am ocolit. Dupa ora 2:00 am plecat sa ne inchieriem un ATV sa ne plimbam un pic cu el dar cand am vorbit cu cel care dadea in chirie ATV ni s-a sppus ca numai dupa doua ore sa mergem ca pana atunci nu mai are loc. Atunci prietenul meu a zis ca nu o sa mai mergem si aceea persoana a zis sa mergem peste o jumate de ora ca o sa poate sa ne dea atunci ATV.
Dupa o jumatate de ora am plecat sa luam ATV-ul dar si de aceasta data am avut ghinion si ni s-a spus ca ATV-ul s-a stricat si un alt prieten care este mecanic auto l-a intrebat ca ce are. Acel om a spus atunci ca trebuie sa schimbe planeterele dar ca nu stie si acel prieten a zis ca stie el sa le schimbe zis si facut, a schimbat planetarele si dupa am avut la dispozitie o ora sa ne dam cu acel ATV.
Dupa ce ne-am dat si cu ATV-ul am plecat la sanie si la ski care a vru dar acuma aceea pista de sanius erab foarte alunecoasa si abia acuma am inceput sa mai cadem dupa sanie. Seara pe la ora 5:30 am plecat sa ma dau si eu acuma era foarte frumos deoarece erau luminile aprinse.
Pe la ora 7:00 am pornit inspre Oradea si in concluzie a fost foarte frumos in aceea zi la sanius.

Niciun comentariu: